Gıda

Yiyecek ve içecek

Yüksek sıcaklıklar ve nem, kirlenmeye meyilli ortamlar. Ekipmanı incelten ve yağ sızıntısına neden olan sık yıkama. Tekrarlı görevler ve tehlikeli çalışma ortamları

Yiyecek ve içecek işleyicileri için bu çalışma koşulları, makine çalışma zamanı ve tesis verimliliğine büyük zarar verebilir. Sağlık, güvenlik ve çevre yönetmeliklerine uyarken aynı zamanda bu koşulları dikkate alma, rekabet edebilmeyi güçleştirir.

SKF bu konuda da yanınızda

Rulman, keçe, yağ, mekatronik ve servislerdeki uzmanlığı, yiyecek ve içecek sektöründeki uygulama deneyimi ile birleştiren SKF, kapsamlı bakım yönetimi ve optimizasyon çözümleri sunar. Hazırlama, ısıtma ve soğutma işlemlerinden üretim sonrası paketlemeye kadar SKF çözümleri, tesislere yardımcı olabilir: